Emoties herkennen

emoties

De emoties zijn een studie op zich en er zijn vele boeken over geschreven. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun emoties en de verstorende kracht op anderen. Op deze pagina vatten we ze samen en desgewenst kunt u bij de link meer informatie aantreffen over de specifieke emotie.

Onzekerheid: U leeft in een te kleine ruimte. Hierdoor zit er veel energie in een te klein vat en heeft de energie geen eenduidige richting. Er is geen eenduidige levensrichting of keuze, waardoor de dualiteit ontstaat. Het kan ontstaan door lage eigenwaarde, vervormd eigenbeeld of een vervormde eigenplaats.

Door met behulp van Oneness Energie overdracht naar angsten te kijken en deze te leren te omarmen heft u onzekerheid op. Zie workshop balast over boord

close

Claim een waardevol 30 pagina's werkboek

Understanding our Emotions

We geven dit waardevolle werkbook weg om een indruk te geven van dit fantastische materiaal en de kwaliteit van onze trainingen. Graag inpsireren we bedrijven om met deze kennis weerstanden bij werknemers te herkennen. Het biedt zelfkennis aan medewerkers, waardoor ze de patronen zowel in hun prive als werkomgeving snel gaan herkennen. Het beschrijft en geeft tips over boosheid, gehechtheid, jalouzie, trots en onzekerheid.

emoties herkennen

Boosheid (-) is een tegenovergestelde emotie van gehechtheid (+)

Boosheid: U overdrijft de negatieve aspecten van een persoon of object en wilt zich daarvan afscheiden

Gehechtheid: U overdrijft de positieve aspecten van een persoon of object en wilt zich daarmee samensmelten

Door gelijkmoedigheid te beoefenen voorkomt u zowel boosheid als gehechtheid in het bijzijn van anderen (die u daar pijn mee kan doen). Het blijft wel zaak om dieper naar uw eigen emoties te kijken en de oorzaak weg te nemen. Zie workshop balast over boord

Jaloezie (--) is een tegenovergestelde emotie van trots (++).

Jaloezie: U heeft of kan 1 ding niet, terwijl anderen deze vaardigheid of het object wel van het universum hebben ontvangen. U bent boos op uwzelf, op de andere persoon of op het universum. U voelt zichzelf inferieur (-- = under dog)

Trots: U heeft of kan alles, terwijl anderen deze vaardigheid of objecten niet van het universum schijnen te hebben ontvangen. U heeft alle objecten of concepten (kennis) van het universum. U bent gehecht aan uwzelf. U voelt zichzelf superieur. (++ = top dog)

Door tevredenheid en dankbaarheid te beoefenen voorkomt u zowel trots als jaloezie in het bijzijn van anderen (die u daar pijn mee kan doen). Het blijft wel zaak om dieper naar uw eigen emoties te kijken en de oorzaak weg te nemen. Zie workshop balast over boord


Vragen voor jou

We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Voor toegang vult u het kontaktformulier in

Nieuwsbrieven

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief. U kunt hiervoor inschrijven via het contact formulier


Samenvatting

Management Ontwikkeling

We verzorgen all-in trainingen op locatie

Dit kan zijn in uw trainingsruimte, in een hotel of in een accomodatie rustig gelegen in een natuur gebied

We verzorgen de volgende zes 1 of 2 daagse trainingen die al meer dan 10 jaar vele cursisten hebben ondersteund:

Emoties herkennen

Oude balast over boord

Richting en focus

Deel van groter geheel

Onstressen en groeien

Delegeren en creativiteit

Info, data en of locaties op verzoek

Een wezenlijk onderdeel is Oneness energie overdracht voor versnelde persoonlijke en bedrijfsgroei. Gelijk aan het inzicht van op eigen kracht 1000 uur mediteren.

Audio List

Druk op play

Talen

Voor overige talen kies voor automatische vertaling diensten

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.

Video

Druk op play


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!