Management Coaching

Stel dat u in zich in een geheel van de buitenwereld afgesloten donkere ruimte bevindt en u krijgt een zaklantaarn met blimsemlicht om te schijnen op alle levensgebeurtenissen van uzelf en u gaat hierdoor patronen in uw leven herkennen die u nog niet eerder had gezien? U komt er achter dat er 1 moment uit het verleden aan ten grondslag ligt.

verander management

Het coachen van managers is voor ons een uitdaging. De donkere ruimte representeert uw hart met de verborgen emoties van de nacht en de lantaarn een hoger bewustzijn met het licht van de dag. De blimsemschichten representeren de wortels aan uw boom. Wij leren u hoe u met de lantaarn naar uw emoties in de grond in de duisternis kan kijken. Pas dan kan de top manager naar zijn werksituatie en zijn interactie objectief kijken.

Het daadwerkelijk accepteren van de manager hoe hij of zij zelf is staat voorop bij onze benadering. Dit betekent bij Oneness Management met name kijken naar de schaduw kant, welke de meeste managers niet accepteren. Vaak vertoont men ontwijkend gedrag om de pijn achter deze schaduw niet te willen voelen. Dit uit zich bijvoorbeeld in dominatie, trots of onzekerheid. In een team worden juist die medewerkers aangetrokken die deze situatie in stand houden. Dit is niet optimaal voor het bedrijf.

innerlijke wijsheid In ons Management Coaching programma helpen we managers met het zeer effectief legen van hun rugzak met emotionele baggage door energie overdracht toe te passen. Zeer hoge vibrerende energie, welke de vast geroeste energie en overtuigingen losweekt. Dit is een beproefde methode, welke de identiteit - waar men zo aan vast probeert te houden - laat oplossen. Hierdoor ontstaat vitaliteit, wijsheid, ruimte, kracht en charisma. De beste manager heeft zijn eigen interne coach. Een vragen en antwoord spel met zijn eigen innerlijk. Hiertoe heeft een manager veelal een hoger bewustzijn nodig. De management coaching aktiviteiten van Oneness Management zijn er op gericht de manager te coachen in de normale zin van het woord en daarnaast de manager zijn bewustzijn te verhogen, waardoor hij of zij minder afhankelijk van onze management coaches wordt.

Innerlijk gevecht Door de zelf acceptatie lost de innerlijke strijd op en ontstaat er diepe innerlijke rust en wijsheid. Dit manifesteert zich in charisma met de bijbehorende leiderschapskwaliteiten. Door de niet verwerkte emoties lekt er heel veel energie weg, wat niet kan worden aangewend voor bewustzijnsverruiming. Deze verruiming zorgt voor natuurlijke emphatie en people management skills. Ons Management Coaching programma is hierop gericht.

Door het verbinden van de manager met de planeet Aarde, de Maan en alle andere planeten in het zonnestelsel komt er een bewustzijnsverruiming tot stand met een grotere persoonlijke kracht en emotionele stabiliteit. Dit zijn transformaties welke een diepe impact hebben binnen de organisatie en op de medewerkers van een manager. De manager zal meer respect en waardering krijgen voor zijn medewerkers en hen zeer effectief gaan inspireren. Zijn instelling, motivatie en passie zal in een heel ander daglicht staan.

Onze aanpak is gedurft maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Neem kontakt op met ons voor een scan van uw management team.


Vragen voor jou

We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Voor toegang vult u het kontaktformulier in

Nieuwsbrieven

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief. U kunt hiervoor inschrijven via het contact formulier


Samenvatting

Management Ontwikkeling

We verzorgen all-in trainingen op locatie

Dit kan zijn in uw trainingsruimte, in een hotel of in een accomodatie rustig gelegen in een natuur gebied

We verzorgen de volgende zes 1 of 2 daagse trainingen die al meer dan 10 jaar vele cursisten hebben ondersteund:

Emoties herkennen

Oude balast over boord

Richting en focus

Deel van groter geheel

Onstressen en groeien

Delegeren en creativiteit

Info, data en of locaties op verzoek

Een wezenlijk onderdeel is Oneness energie overdracht voor versnelde persoonlijke en bedrijfsgroei. Gelijk aan het inzicht van op eigen kracht 1000 uur mediteren.

Audio List

Druk op play

Talen

Voor overige talen kies voor automatische vertaling diensten

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.

Video

Druk op play


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!