Interim Management Coaching

Interim Management

Interim Management met een sterke focus op people management is onze specialisatie. De door Oneness Management getrainde Interim Manager heeft een sterk inhoudelijk profiel voor uw specifieke opdracht met daar bovenop kwaliteiten die u eigenlijk van elke manager mag verwachten. Uitstraling, emphatie, daadkracht, communicatief, gedrevenheid, accutaresse en focus.

Deze eigenschappen zijn te ontwikkelen bij interim managers door het bewustzijn te verhogen en de emotionele bagage uit hun rugzak op te laten lossen. Het laatste is een verzameling van gedachten, overtuigingen, dogma's die veelal tegenstrijdig zijn en waardoor er bij niet getrainde mensen in het algemeen veel energie verloren gaat, waardoor u minder rendement verkrijgt van de human capital factor.

De rugzak maakt het individu zwaar en voorkomt dat de persoon in haar of zijn persoonlijke kracht komt. Persoonlijke kracht betekent toegang krijgen tot universele goddelijke krachten en dit is mogelijk nadat iemand zijn of haar innerlijke tegenstrijdigheden voorbij is. Minder innerlijke strijd betekent meer charisma. Er is immers minder energieverlies en dit wordt duidelijk zichtbaar bij charisma. Persoonlijke kracht ontstaat dus pas als de persoon zich opensteld voor het universum en in staat wordt om zich daadwerkelijk met anderen verbonden te voelen. Voor die tijd is het meer een kwestie van afscheiden en afzetten tegen over anderen. Van het laatste hebben veel bedrijven last in management teams en tijdens verander management projecten.

Wij vinden dat de door Oneness Management getrainde Interim Managers een voorbeeld funktie hebben en met hun kwaliteiten de uitvoering van hun opdracht zeker tot een succes dienen te brengen. Met ons trainingstraject verhogen we beduidend de kans op succes. Veel interim managers nemen niet de tijd voor hun persoonlijke ontwikkeling terwijl ze op opdrachten zitten. Tussen opdrachten door is er weer aandacht voor commerciele aktiviteiten. Dit is jammer, want juist training over een langere periode kan hen enorm helpen. En er zijn immers voorbeeld situaties te noemen vanuit de praktijk of te wel de specifieke opdracht.

Interim Management

De essentie van ons trainingsprogramma is te zorgen dat de Interrim Manager in een team gemagnetiseerd is en de juist situaties aantrekt. Bij een fysieke magneet ziet u dat alle electronen parallel lopen van noord naar zuid en van zuid naar noord. Alle mensen en dus ook de medewerkers in een team hebben ook een magnetisch veld - maar vaak loopt de energie door blokkades niet meer van noord naar zuid en van zuid naar noord. Hierdoor heeft men geen visie voor haar of zijn leven en kan een persoon ook geen optimale aansluiting vinden bij de bedrijfsvisie. Doordat de energie geen richting en focus heeft is elke persoon minder effectief. Oneness Management help via de getrainde Interim Manager dit om te buigen. Zodra dit bij een heel bedrijf gebeurd is dan vinden er grote positieve veranderingen plaats.

Al met al een benadering van deze tijd met meer aandacht voor de gevoelskant. Dit doorvoeren in het bedrijfsleven is onze passie. Een passie waar een opdrachtgever bij past die zijn hart op de juiste plaats heeft.


Vragen voor jou

We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Voor toegang vult u het kontaktformulier in

Nieuwsbrieven

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief. U kunt hiervoor inschrijven via het contact formulier


Samenvatting

Management Ontwikkeling

We verzorgen all-in trainingen op locatie

Dit kan zijn in uw trainingsruimte, in een hotel of in een accomodatie rustig gelegen in een natuur gebied

We verzorgen de volgende zes 1 of 2 daagse trainingen die al meer dan 10 jaar vele cursisten hebben ondersteund:

Emoties herkennen

Oude balast over boord

Richting en focus

Deel van groter geheel

Onstressen en groeien

Delegeren en creativiteit

Info, data en of locaties op verzoek

Een wezenlijk onderdeel is Oneness energie overdracht voor versnelde persoonlijke en bedrijfsgroei. Gelijk aan het inzicht van op eigen kracht 1000 uur mediteren.

Audio List

Druk op play

Talen

Voor overige talen kies voor automatische vertaling diensten

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.

Video

Druk op play


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!